Doneer en help huishoudens

Een donatie aan de Energiebank Nederland zorgt ervoor dat wij nog meer huishoudens kunnen helpen. Want iedereen moet de energierekening kunnen betalen en mee kunnen doen met de energietransitie. Met jouw bijdrage kunnen we de groep mensen voor wie dit niet vanzelfsprekend is blijvend helpen.

Doe een eenmalig donatie. Kies zelf je eigen geldbedrag of kies een bedrag hieronder.

Aangepast bedrag
€ 190
€ 380

Doneer voor nu en morgen!

Je donatie gebruiken wij om op meer plaatsen in Nederland een Energiebank op te zetten. Ook ondersteunen wij de bestaande lokale Energiebanken, bijvoorbeeld met materialen en kennis. Met de bijdrage zorg je voor hulp nu en verduurzaming op de lange termijn. En dat maakt jouw donatie nog krachtiger.

Kan ik ook doneren aan een lokale Energiebank?

Doneren aan een lokale Energiebank kan ook. De donaties die via deze pagina binnenkomen gaan naar Stichting Energiebank Nederland. Indien je liever hebt dat je bijdrage bij jouw lokale Energiebank terecht komt ga dan naar de pagina van die bank binnen de site. Op de pagina kun je de doneer- of betaalgegevens van de betreffende bank vinden. Alvast hartelijke dank voor je bijdrage!

Waarvoor wordt mijn bijdrage gebruikt?

Energiebank Nederland ondersteunt de lokale Energiebanken. Enerzijds door te helpen bij de oprichting van nieuwe banken, anderzijds door hulp aan bestaande Energiebanken. Zij maakt beleid, ondersteunt met juridische hulp en stelt materialen ter beschikking, zoals bijvoorbeeld de website. Ook brengt Energiebank Nederland zoveel mogelijk de problematiek van de doelgroep in naar voren in het maatschappelijk debat.

Kan ik ook direct geld overmaken?

Direct een bijdrage overmaken kan uiteraard ook. Ons (IBAN) rekeningnummer is : NL03 INGB 0007 0378 98 tav Stichting Energiebank Nederland. Hartelijke dank alvast.

Resultaten van de Energiebank in 2022

18.000+
huishoudens geholpen in 2022

20.000+ energiebesparende
producten uitgedeeld

400+ vrijwilligers als
energiecoach aan de slag

Foto (3)

Wil je op een andere manier bijdragen?

Je kunt ook bijdragen aan de Energiebank door vrijwilliger te worden of producten te doneren. Voor het aanmelden als vrijwillige coach kun je terecht op de pagina’s van de lokale Energiebanken.

Lees meer
Neem contact met ons op