Maak je je wel eens zorgen of je je energierekening nog wel kan betalen? En wil je wel besparen op energie, maar weet je niet zo goed hoe? De Energiebank is een stichting die mensen hierbij helpt. Met behulp van onze energiecoaches, gaan we samen met jou aan de slag om je energierekening blijvend te verlagen.

Op dit moment zijn we actief in Arnhem, Den Haag, Haarlemmermeer, Kampen, Rivierenland, Rotterdam, Zutphen, Fryslân, Hulst, Schiedam,

Zo werkt hulp van de Energiebank

Hulp bij bewustwording

Energiecoaching

Tijdens het traject komt er een paar keer een energiecoach op bezoek. Deze coach helpt je om meer inzicht te krijgen in je energieverbruik. Ook geeft de energiecoach je handige tips om energie te besparen. Al onze energiecoaches zijn vrijwilligers van de Energiebank en opgeleid om jou zo goed mogelijk te helpen.

Hulp bij besparing

Energiebesparende producten

Van de Energiebank ontvang je een persoonlijk samengesteld energiebesparingspakket. Hierin zitten energiebesparende producten zoals tochtstrippen, radiatorfolie en LED-lampen. De energiecoach kijkt samen met jou welke energiebesparende producten voor jouw huis geschikt zijn. De energiecoach helpt je ook met in gebruik nemen van de producten. De Energiebank is afhankelijk van producten die we gedoneerd krijgen. Om die reden kan ons aanbod wel eens wisselen.

Bespaartips

Wil je weten hoe je thuis zelf kunt besparen of ben je benieuwd welke bespaartips wij nog meer voor je hebben? Ga naar https://www.energieaanbieding.com/bespaartips/. Hierop staan allerlei tips van besparen met isolatie tot besparen op koken. Bekijk waar jij op kan besparen!

“Voor mij is de Energiebank een steuntje in de rug, zodat ik het straks, na een half

jaar, zelf kan rooien.”

CORINA OVER DE ENERGIEBANK