Wil je een uniek kerstpakket geven waarmee u anderen helpt en ook uw relatie/medewerker een goed gevoel bezorgt?

Geef een energiebespaarpakket van de Energiebank Haarlemmermeer

De coaches van de Energiebank Haarlemmermeer komen met zo’n pakket thuis bij mensen met een minimum inkomen en zoeken samen met hen naar energiebesparende maatregelen. Door het door u geschonken energiebespaarpakket kunnen ze die maatregelen direct samen uitvoeren. Denk aan ledlampen, radiatorfolie, een waterbesparende douchekop of een brievenbusborstel.

De Energiebank kan door uw pakket precies geven waar behoefte aan is, zodat de energienota lager wordt. Elke maand weer. Met dit cadeau helpt u energiearmoede te bestrijden en levert u een bijdrage aan een beter milieu.

In plaats van een echt kerstpakket, geeft u uw relatie een goed gevoel! De ontvanger van het kerstpakket krijgt een certificaat waarop staat dat ze een energiebespaarpakket weggeven aan een gezin dat het nodig heeft. We hopen dat het iedereen goed gevoel geeft!

Het certificaat wordt voor uw bedrijf gepersonaliseerd en u ontvangt het digitaal. Wellicht wilt u het printen om het als tastbaar cadeau te geven. U kunt het natuurlijk ook per mail versturen. We hebben certificaten ter waarde van 10, 20 en 50 euro.

Neem contact op met de Energiebank Haarlemmermeer voor meer informatie: welkom@energiebankhaarlemmermeer.nl of 023 20 40 187.