Op 1 augustus 2022 is Frans Pas gestart als projectleider energiearmoede bij de Energiebank Den Haag e.o. De activiteiten van de Energiebank Den Haag e.o. zijn hiermee fors uitgebreid. En dat is nodig door de gestegen gasprijzen. Zoals u weet helpen de energiecoaches van de Energiebank Den Haag e.o. mensen energie te besparen, zodat hun energierekening lager wordt en het comfort in hun huis toeneemt.

Het bestuur van de Stichting Den Haag e.o. is zeer ingenomen met zijn benoeming. Frans weet waar hij het over heeft. Hij is degene die gericht is op het ondersteunen van onze enthousiaste vrijwilligers. En hij weet wat er voor nodig is om ook de mensen, ook de kwetsbaren, in onze stad goed te kunnen helpen. Hij is een netwerker pur sang en werkt intensief samen met de organisaties die eraan kunnen bijdragen de energiearmoede te verminderen.

Frans Pas is zeer gemotiveerd, in zijn woorden:  “Mijn jarenlange ervaring in Den Haag zet ik graag in voor de inwoners van Den Haag. Samen, met trots én plezier een ‘klus’ klaren is volgens mij de sleutel tot succes. Kansen bieden aan en talenten ontwikkelen van mensen, ook mensen die het niet makkelijk hebben, loopt als een rode draad door mijn leven. Het werk bij de Energiebank is praktisch en we kunnen veel tips geven. We gaan de komende tijd dan ook zeker resultaat boeken.

Met de komst van Frans Pas zijn we zowel bereikbaar via de mail (info@energiebankdenhaag.nl en frans.pas@energiebankdenhaag.nl) maar ook via de telefoon (06 24783198). Als bestuur hebben we er het volste vertrouwen in dat de contacten met ieder van jullie versterkt worden. We zien erg uit naar de samenwerking met u ervoor om te zorgen dat de energierekening lager wordt, het comfort in huis toeneemt en energie bereikbaar blijft voor iedereen.

Namens het bestuur van de stichting Energiebank Den Haag e.o.,

Marga Zuurbier

voorzitter