Zo kan jij helpen

De Energiebank kan jouw energie goed gebruiken. Op 1 oktober 2015 is de Energiebank gestart met het helpen van mensen die te weinig geld hebben om hun energierekening te betalen. Om dit mogelijk te maken, zijn donateurs in alle vormen onmisbaar.

Kom in actie voor de Energiebank

[CP_CALCULATED_FIELDS id=”6″]

Wil je graag de Energiebank eenmalig financieel helpen? Dat kan!

Donaties kunnen overgeboekt worden via:

Naam: Stichting Energiebank Nederland
Omschrijving: Donatie
Bankrekeningnummer: NL03 INGB 0007 0378 98

Geld is niet het enige wat we goed kunnen gebruiken! De Energiebank heeft ook veel aan donaties in de vorm van tijd/expertise en energiebesparende producten. Neem eens een kijkje bij onze openstaande vacatures. Producten die we nodig hebben zijn: LED-lampen, radiatorfolie, tochtstrips, energieverbruik meters, isolatiemateriaal en slimme thermostaten.

Mocht hier niets voor je tussen staan maar heb je het idee dat we jouw tijd/expertise/producten wel goed kunnen gebruiken? Neem ook dan contact met ons op! Laat het ons weten via het onderstaande formulier of door een e-mail te sturen naar info@energiebanknederland.nl.

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Wat wilt u doneren? (Meerdere opties mogelijk)
TijdExpertiseProducten

Beschrijving donatie

Wil je het werk van de Energiebank structureel steunen? Vul dan onderstaand formulier in voor een doorlopende machtiging.

Je doneert aan:

Fiscale naam: Stichting Energiebank Nederland
Adres: Utrechtseweg 68, 6812 AH Arnhem, Nederland

 

Geslacht: ManVrouw

Hierbij machtig ik Stichting Energiebank Nederland om van mijn bankrekening af te schrijven.

Waarom doneren?

Alle inkomsten van de Energiebank komen uit donaties. Dat wat binnenkomt aan donaties wordt uitgegeven aan de ondersteuning van de klanten van de Energiebank. Overige zaken, zoals de energiebesparende producten en de communicatiemiddelen, worden ook via donaties mogelijk gemaakt.

Vrienden van

De Energiebank wordt gesteund door bedrijven die hun energie geven in de vorm van geld, kWh’s, producten of inzet. Hiervoor zijn wij heel dankbaar want we kunnen alle hulp goed gebruiken om energiearmoede in Nederland te bestrijden. Meer weten? Neem dan contact met ons op via info@energiebanknederland.nl.

Rijnstad
Heroes & Friends
NotFound
1% Club
Promo Sign
PromoArt
Hutten
Humanitas
Nudge
Laverbe
Het Consultancyhuis
Rijnstate