Niels Versluis coördinator
Niels Versluis

Coördinator/Coach

Als medewerker van de gemeente wilde ik graag dichter bij de bewoners staan. De Energiebank biedt voor mij de mogelijkheid om deze wens én mijn deskundigheid in de energietransitie optimaal de combineren.

Jorrit Leijting

Medewerker/Trainer/Coach

Ik help graag mensen om hun energierekening blijvend te verlagen. Dat is goed voor hun portemonnee en voor het klimaat.

Pia van Hijfte

Medewerker/Coach

Sinds dat ik bij Tegenstroom werk zie ik hoe moeilijk het voor iedereen is om je energierekening te begrijpen. Een energierekening lijkt een voldongen feit. Ik leg hem graag uit en bekijk samen met jou waar je kunt besparen.

Remco Pols

Voorzitter

Als regiomanager bij Ymere ben ik in mijn werk dagelijks bezig met de huisvesting van mensen met een laag inkomen. Deze ervaring neem ik mee naar de Energiebank. Het doel van de Energiebank spreek mij zeer aan. Ik ben voorzitter geworden in een tijd dat de energieprijzen enorm stijgen. Dat maakt ons werk harder nodig dan ooit. Mijn motto is dat van de Energiebank: energie als eerste levensbehoefte bereikbaar houden voor iedereen!

Marco Albers

Penningmeester

Dit initiatief past bij uitstek bij mijn persoonlijke doelstelling om iets voor onze mooie Haarlemmermeer te doen. Ik krijg veel energie van Energiearmoede
bestrijding; de doelstelling van onze stichting. Ik verwacht mijn financiële kennis goed te kunnen inzetten. Ik ben ondernemend, gedreven, serieus en een nieuwsjunk.

Aarnoud van der Deijl

Secretaris/Coach

Armoede raakt me en de toekomst van onze planeet raakt me. De Energiebank helpt mensen en helpt het milieu. Ik heb mijn eigen energierekening omlaag gekregen van 180
naar 50 euro per maand – de helft met investeringen als zonnepanelen, maar de andere helft met heel eenvoudig dingen een beetje anders doen zoals korter douchen en de cv-ketel lager zetten. Iedereen kan dat – daar ben ik van overtuigd.

Andrea van de Graaf

Vice voorzitter

Bij ons energiebedrijf zien we veel klanten die aan het eind van elke maand moeite hebben hun rekening te betalen. Tegelijkertijd zijn dit ook vaak mensen die heel veel energie gebruiken. Omdat ze onvoldoende kennis hebben van de mogelijkheden om te besparen. Of niet de middelen hebben om energiebesparende dingen te kopen. Een ledlamp is best duur! Die mensen gaan we helpen, hoe fijn is het dat dat kan!