[rev_slider_vc alias=”energiebank-rotterdam”]

Energiebank Rotterdam

Wij willen bijdragen aan het verminderen van energie-armoede en energie tot eerste levensbehoefte bereikbaar houden voor mensen met een minimuminkomen.

Stichting Samen010 en netbeheerder Stedin richtten in 2017 met ondersteuning van de gemeente Rotterdam samen de Energiebank Rotterdam op. Zij helpt huishoudens die rond het bestaansminimum leven en moeite hebben om hun energierekening te betalen. Het doel is het energieverbruik omlaag te brengen. Hierdoor dalen de maandelijkse kosten op de energierekening en wordt ook de CO2-uitstoot omlaag gebracht.

Laatste ontwikkelingen

2 weken geleden

De Energiebank Rotterdam

De Energiebank Rotterdam is begonnen met online coaching! Zeker in deze moeilijke tijd zijn er steeds meer huishoudens die problemen hebben met het betalen van hun energierekening. Om te voorkomen dat huishoudens geen toegang meer hebben tot energie, staan onze vrijwilligers digitaal voor hen klaar. Zo laat Matthijs in dit filmpje zien hoe je radiatorfolie monteert. Heb jij moeite met het betalen van de energierekening en kan jij de hulp van onze energiecoaches goed gebruiken? Wij helpen je graag met het inzichtelijk maken van jouw energiegebruik en het verlagen van je energierekening. Dit doen we natuurlijk op afstand en middels een voor jou geschikte digitale tool! Neem bij interesse contact met ons op via telefoonnummer 010 466 67 22 of stuur een e-mail naar rotterdam@energiebanknederland.nl.

#energie #energiebesparing #coaching #onlinecoaching #rotterdam #vrijwilligers
... Verder lezenTerug

Bekijk op Facebook

Energie ontvangen

Maak jij je wel eens zorgen of je de energierekening wel kan betalen? Of wil je besparen op energie, maar je weet niet zo goed hoe?

Mensen met een minimuminkomen kunnen zich gratis bij ons aanmelden. Geen minimum inkomen? Dan vragen we een donatie voor ons advies. Zo helpen we elkaar! Klik hier om de voorwaarden te bekijken en om je aan te melden.

Mijlpalen

Energie geven

Wil je iets doneren (geld of energiebesparende maatregelen/producten) of wil je energiecoach worden? Neem dan ook contact met ons op via telefoonnummer 010 466 67 22 of stuur een e-mail naar rotterdam@energiebanknederland.nl. Neem ook hier eens een kijkje om te zien hoe je ons zou kunnen helpen!

Energieteam Rotterdam

Ons bestuur