Cadeaubon van de Energiebank Haarlemmermeer

Vindt u het ook altijd zo lastig om te bedenken welk cadeau u wilt schenken met Sinterklaas en Kerst?  Dan hebben wij wellicht de oplossing. Geef een uniek cadeau waarmee u anderen helpt en ook de ontvanger van het cadeau een goed gevoel bezorgt:

Een energiebespaarpakket van de Energiebank Haarlemmermeer

De coaches van de Energiebank Haarlemmermeer komen met zo’n pakket thuis bij mensen met een minimum inkomen en zoeken samen met hen naar energiebesparende maatregelen. Door het door u geschonken energiebespaarpakket kunnen ze die maatregelen direct samen uitvoeren. Denk aan ledlampen, radiatorfolie, een waterbesparende douchekop of een brievenbusborstel.

De Energiebank kan door uw pakket precies geven waar behoefte aan is, zodat de energienota lager wordt. Elke maand weer. Met dit cadeau helpt u energiearmoede te bestrijden en levert u een bijdrage aan een beter milieu.

In plaats van een echt cadeau, geeft u dus een goed gevoel! De ontvanger van het cadeau krijgt een certificaat waarop staat dat ze een energiebespaarpakket weggeven aan een gezin dat het nodig heeft. We hopen dat het iedereen een goed gevoel geeft!

Het certificaat wordt voor u gepersonaliseerd en u ontvangt het digitaal. Wellicht wilt u het printen om het als tastbaar cadeau te geven. We hebben certificaten ter waarde van 10, 20 en 50 euro.

Neem contact op met de Energiebank Haarlemmermeer voor meer informatie. welkom@energiebankhaarlemmermeer.nl of 023 20 40 187